Campionat d’Espanya de Tir de Sala

Aquest cap de setmana passat , l’ arquera Izaskun García, ha representat al CACV , en el Campionat d’Espanya de Tir de Sala , acompanyada pels seus pares, alguns companys del PTB i amb el suport del seu entrenador Oriol Avilés i de tot el club.

Izaskun tot i tenir una petita lesió, va poder classificar-se per las eliminatòries en el lloc 16, fent la seva millor tirada de l’any. Una vegada arribada a les eliminatòries va lluitar fins que la lesió no la va deixar tirar les dos últimes fletxes, perdent l’oportunitat d’empatar amb la seva contrincant. Tot i així, estem molt orgullosos de la seva progressió i esperem que aviat es recuperi per gaudir d’aquest esport i ens segueixi donant moltes més alegries.

Fa 2 anys , Izaskun va començar la seva iniciació en el mon del arc , guiada pel tècnic del CACV, Oriol Avilés a la Seu de la ECTA de Cerdanyola del Vallés, ubicada al Institut Banús .

Durant tot aquest temps ha entrenat amb il·lusió i devoció per al nostre esport, i s’ha esforçat per aconseguir totes les seves fites.

 A finals de gener va participar per primera vegada, en una competició internacional com la Indor Word Series Archerya Nimes (França), on va tenir l’oportunitat d’estar envoltada dels millors arquers i arqueres del circuit internacional. En el seu debut en aquest tipus de participacions,va estar a l’alçada de les seves expectatives d’aprenentatge, i va poder gaudir veient els seus ídols durant la competició. 

Arquers i arqueres del CACV des d’aquí us animem a seguir el camí que ha encetat la nostra companya juntament amb l’equip Tècnic del club, per poder gaudir encara més del nostre estimat esport.

Dejar un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.