Festes de Sant Martí 2019

Les Festes de Sant Martí 2019, han acabat i els Arquers del CACV, volem fer balanç de les 2 intenses jornades d’enguany.

Primer de tot donar les gràcies a l’Ajuntament per oferir-nos de nou aquest espai emblemàtic que és la Torre Vermella, per fer allò que ens agrada més, que és promoure i compartir amb la nostra ciutadania el Tir amb Arc.

Agraïm l’assistència de tot el públic que va passar durant el cap de setmana (al voltant de 800 persones), sobretot molta canalla menuda, esplais i grups de persones amb necessitats especials, que s’ho van passar tant bé que ens van prometre que repetiran, està comprovat que el Tir amb Arc «enganxa».
Menció especial per les autoritats que ens van acompanyar… l’excel·lentíssim Senyor Alcalde, Regidors d’Esports, Cultura i companys d’altres entitats.

Com sempre l’últim i més gran agraïment, és pels nostres Arquers Voluntaris, veterans i novells que any darrer any, regalen unes hores del seu lleure per fer que el nostre club, segueixi creixent i pugui complir amb el projecte de formació i promoció d’aquest meravellós esport. Arquers & Arqueres, ja sabem qui som, però la Junta us vol recordar que sou «el cor» del CACV.

Visca Sant Martí! Visca el CACV!

La Junta

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.