Pròxims esdeveniments

Des del CACV volem recordar i animar als nostres arquers i arqueres a participar en aquest tres esdeveniments que es donaran a terme durant aquest mes de Juny de l’any 2015.

 

DIADA XARAU

Aquest pròxim Dissabte dia 6 de Juny del 2015, el CACV confirma la seva presencia per 4t any consecutiu en la cloenda dels Jocs Esportius Escolars de la ciutat de Cerdanyola del Vallès. La nostra activitat es donarà a terme de 10.00h a 12.00h del matí, en l’espai habitual del Xarau. En aquesta ocasió, s’instal·laran tres dianes per agilitzar les tirades dels diferents grups. A mesura que els diferents grups acaben amb les seves respectives activitats, van passant per la nostra zona per fer l’activitat del tir amb arc. Ja tenim voluntaris, però si algú més es volgués apuntar, ho pot fer mitjançant la nostra web, en aquesta mateixa noticia. Restem a l’espera de la planificació i coordinació del trasllat del material.

 

5a Tirada LLIGA SOCIAL CACV

Es durà a terme aquest Diumenge 7 de Juny del 2015, per més informació i inscripcions, adreceu-vos al següent link.

 

RE-INAUGURACIÓ DEL CLUB DE CALDES

Degut a la gran tempesta de principis d’any, les instal·lacions del Club de Tir de Caldes van quedar greument malmeses. Desprès de grans reparacions i ajuda per part de diferents arquers d’arreu, el Club d’Arc Montbui torna a obrir les seves portes, i ho celebra amb una tirada de re-inauguració.

La celebració es donarà a terme el proper Dissabte 13 de Juny del 2015, a les 8.00h concentració i a les 9.00h inici de la tirada.

Es tractarà d’un circuit combinat, amb 12 dianes de camp a distàncies desconegudes i 12 dianes 3D.

Per més informació, o per tal d’inscriure’s a la diada, podeu dirigir-vos al correu info@arcmontbui.es, enviant el vostre nom, edat, modalitat, número de llicència i categoria.

El preu de la inscripció és de 10 € no socis majors de 18 anys, 5€ socis majors de 14 anys i menors de 18 i gratuït pels menors de 14 anys.

En finalitzar, detalls pels tres primers de cada modalitat i cervesa i refrescs per tots.

Un comentario en “Pròxims esdeveniments

Deja un comentario