Resum diada Xarau i 5a i última Social CACV 2015

Dos esdeveniments es van donar a terme aquest cap de setmana del 6 i el 7 de Juny, els quals passarem a resumir breument a continuació:

 

Jocs Esportius de la ciutat de Cerdanyola, al Xarau

El CACV, per 4t any consecutiu, va poder participar en aquesta diada tant important de la ciutat de Cerdanyola, que es va realitzar aquest últim Dissabte 6 de Juny del 2015 a la zona del Xarau . Durant tot el matí, els voluntaris del nostre Club d’Arquers de Cerdanyola del Vallès van estar preparant i ensenyant els punts bàsics als nens participants de la diada esportiva. Els esportistes més petits de la ciutat, quan acabaven els seus respectius esports del seu Club, van anar passant per la zona de tir per provar el nostre esport i gaudir de la seva activitat. Estem molt contents de com es va desenvolupar la diada i de poder apropar una mica més el Tir amb Arc als nenes i nenes de Cerdanyola! Gràcies a tots els socis voluntaris que van poder ajudar en aquesta diada, i fins l’any que ve!.

 

foto_grup_xarau

 

5ª i última tirada Social del Club d’Arquers de Cerdanyola del Vallès, temporada 2014-2015

Ja ha finalitzat la Social del CACV d’enguany, amb l’última tirada disputada aquest Diumenge dia 7 de Juny del 2015. Es tractava d’una tirada mixta, amb una barreja de dianes 3D i dianes. Ens va acompanyar molt bé el temps i la temperatura que feia aquell dia, i la diada es va desenvolupar amb germanor i alegria. Gràcies a tots els arquers i arqueres que han participat i han estat sempre al nostre costat ajudant a muntar aquestes activitats tant gratificants per als socis i per al club!

Podeu consultar els resultats de la 5a tirada i els resultats finals de la lliga social del CACV a: CACV – Lliga Social – 2015

Grup-2

Tirant-1

Deja un comentario