VI Copa Barcelona Femenina – XXVIII Mercè Esportiva.

La VI Copa femenina – XXVIII Mercè Esportiva està adreçada a totes les arqueres de Catalunya de les categories Esquirol, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Junior, Sènior i Veteranes a participar de manera gratuïta a la VI COPA BARCELONA FEMENINA – XXVIII TROFEU MERCÈ ESPORTIVA que tindrà lloc el proper diumenge 29 de setembre de 2019.

Club Arc Montjuïc, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitza aquesta competició per tal de poder oferir un espai en el que les arqueres en siguin les úniques protagonistes i omplin la línia de tir fent d’aquesta una gran festa del tir amb arc i on la vessant femenina del nostre esport sigui més visible i rellevant.

Es tracta d’un trofeu especial molt representatiu de la nostra ciutat, Barcelona, i que coincideix amb la setmana europea de l’esport, iniciativa que es duu a terme a nivell de la UE, nacional, regional i local, i inclou activitats que apropen l’esport, l’activitat física i els hàbits saludables a tota la societat al marge de l’edat, el gènere, la condició física i la capacitat.

Com ja es tradició, oferirem samarreta commemorativa, un obsequi i avituallament, així com un aperitiu final com a cloenda.

La inscripció es gratuita en el seguent ennlaç:

https://arcmontjuic.playoffinformatica.com/activitat/40/inscripcio/nova

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.