1ª TIRADA LLIGA CATALANA TIR DE CAMP 2020 (Caldes de Montbui)

LLOC I DATA DE CELEBRACIÓ:

El pròxim 9 de febrer es celebrarà la 1ª TIRADA DE LLIGA CATALANA DE CAMP, organitzat per el CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI. Adjuntem el plànol i coordenades.

Adreça:

Camp del Negrell
Carrer  Negrell s/n.  
Urbanització el Negrell
08140 Caldes de Montbui (Barcelona)

COORDENADES: 41º37’18.39N / 2º10’54.89E

https://goo.gl/maps/CEMbEkUSXnDJKTd38

INFORMACIÓ IMPORTANT

La primera tirada de Lliga Catalana de Camp serà homologada WA, pel que s’aprofita i s’obra la inscripció als arquers/es de fora de la FCTA, que vulguin

participar-hi i tenir l’ opció d’aconseguir recompenses WA.

A més, enguany s’ha creat la nova divisió d’arc ‘Tradicional’ , la qual es diferencia de la divisió d’ ‘Instintiu’ , únicament perquè es tira des de la piqueta groga (distàncies més curtes), si bé, no es podrà sol·licitar ni aconseguir recompenses WA (veieu circular del  30/12/2019)

La divisió d’ ‘Instintiu’ NO desapareix, sinó que es dóna l’opció als arquers d’escollir poder competir en una o altra divisió.

HORARIS:

8:45h Concentració d’arquers, escalfaments i revisió de material.

9:30h Inici de la competició.

EDATS: Veterà, Sènior, Júniors, Cadets, menors de 14 i novells.

DIVISIONS: Compost, Recorbat, Nu, Instintiu, Tradicional i Longbow. 

INSCRIPCIONS: Es faran per rigorós ordre d’arribada. És obligatori tenir la llicència d’arquer en vigor.

El termini d’inscripció estarà obert fins el 6 de febrer 2020. El club es reserva el dret de tancar les inscripcions en el moment en què les places disponibles quedin cobertes.

1. Omplir les dades del formulari: https://forms.gle/Ua6FdSVYf3jEE8uPA   

2. Envieu el comprovant bancari al Club organitzador info@arcmontbui.es

3. Efectueu l’ingrés al CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI, al número de compte: ES76 0081 0060 93 0001399946 abans del dia 7 de febrer de 2020. Indiqueu en el concepte d’ingrés el NOM I COGNOMS DE LA PERSONA INSCRITA.

PREU INSCRIPCIÓ:

20€ – Veterans, Sènior, Júnior i Novells

5 € – Cadets, i Menors de 14 anys.

* Les inscripcions arribades en temps i forma (formulari i pagament) seran publicades, el dia 7 de febrer, al web de la Federació. Una vegada publicades,  hi haurà un termini de 24h, per comunicar qualsevol canvi o incidència.  Passat aquest termini qualsevol canvi en el llistat d’inscrits tindrà un cost afegit de 15€.

PAGAMENT:

CLUB DE TIR AMB ARC DE CALDES DE MONTBUI

Número de compte: ES76 0081 0060 93 0001399946

Dades de contacte del club:

Telèfon contacte: 600058806 (a partir de les 19h.) Gabriel

RECORDATORI

Per apropar el tir de Camp a les classes menors de 14 anys i iniciació cadets, el Comitè de Camp a adaptat una nova piqueta de tir (blanca) molt més propera a la diana tant per distàncies desconegudes com per conegudes.

Els menors fins a cadet podran participar en la lliga dins la seva modalitat i es procurarà que siguin tutelats per arquers/acompanyants amb experiència.

No obstant sent elegibles cadets en cas de voler aconseguir recompensa ARROWHEAD o reconeixement de puntuacions màximes hauran de tirar des de la piqueta establerta als cadets pel reglament WA.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.