2A TIRADA DE LLIGA CATALANA DE AIRE LLIURE 2021

Linea de tir CACV

Només hi ha una cosa millor que la primera tirada d’aire lliure de Cerdanyola: !La segona tirada d’aire lliure de Cerdanyola!

Excel·lent ambient e immillorable organització; amb totes les garanties i complint escrupolosament amb la normativa COVID-19. La calor ens va donar treva durant la primera meitat de la competició amb temperatures agradables i amb vent neutre. Calor a la segona mànega de competició, posant un puntet més de dificultat a tots els arquers i arqueres.

Gran actuació dels arquers i millor encara de les arqueres de l’CACV amb excel·lents puntuacions d’Izaskun, Noelia i Maria José. Aquesta és la clsificación provisional a falta d’una lina de tir:

Compost:

Bona tirada de Juan Ramón Martinez, obtenint la quarta posició final, en una actuació ascendent, amb 323 punts a la segona tirada. Bé també Pedro Mordillo (Peter), amb canvi d’arc inclòs. Sisena posició i millorant sensacions. Faltaba Txari en Compost Femení. Segur que a la propera la tenim donant canya.

Recorbat:

“Como un tiro Izaskun”. Excel·lent actuació d’Izaskun Garcia: primera posició amb 255 i 260 punts. Impressionant actuació de Noelia Martín en la seva estrena a competició Cadet, aconseguint la tercera plaça.

Molt bona actuació de Marc Valentí. Va iniciar la tirada amb 308 punts, quedant en primera posició. Va baixar una mica el nivell en la segona volta per situar-se en tercera posició final.

Longbow:

Segueix intractable Maria Jose de nou primera posició, igualant el seu rècord de Catalunya i aconseguint la millor puntuació del tiratge (incloent categories masculines) amb un arc recte.

Instintiu:

Tot queda en família a categoria instintiu (en Família Ahumada / Bach). Bona competició de Marga aconseguint de nou la segona posició. També Joan Carles Ahumada va trepitjar el podi amb una bona tercera posició.

Voluntaris del CACV: Tots en el podi, de 10! (i 10 + X)

No es pot competir sense organització i voluntaris. Impressionant la col·laboració dels socis del CACV, durant la preparació de divendres i el tiratge de diumenge. Gran organització del club aconseguint una extraordinària experiència de competició per a tots els participants. Gràcies a tots i fins a la següent.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.