Arrenca la lliga d’aire lliure a Cerdanyola de Vallès

Primera tirada aire lliure 2021

Gran tirada a Cerdanyola. Després de més d’un any sense organitzar competicions, pel maleït bitxo, hi havia ganes de tornar a fer el que més ens agrada, tirar amb arc, i veure a grans arquers competir.

La primera tirada de la lliga catalana d’aire lliure era el diumenge 9 de Maig, però el club s’havia estat preparant setmanes abans. El CACV ha tornat a demostrar que no només és un exemple d’organització, també té esperit col·laboratiu i de millora contínua, amb ànim de fer de cada tirada una experiència positiva i millor que l’anterior.

Recepció d’Arquers

Les limitacions pel COVID 19 es van complir escrupolosament gràcies a les facilitats que va disposar el club i també a un comportament exemplar de tots els arquers i arqueres.

Els nostres arquers van tornar a tenir actuacions destacades en totes les categories i divisions:

Instintiu:

Bona actuació d’Adrián Sánchez, amb la primera posició i rècord de Catalunya, que segur superarà en la pròxima, en Instintiu cadet.

Juan Carlos Ahumada va realitzar una tirada molt consistent, situant-se en tercera posició de la línia de Cerdanyola i quart en el còmput global de Instintiu Veterà.

Teodoro Rodriguez va aconseguir una excel·lent quarta posició en línia de tir de Cerdanyola i cinquena posició global, també en Instintiu Veterà. Teo va notar que encara està en fase de recuperació i va baixar el ritme en la segona meitat. Segur que a la propera millorarà sensacions.

Juan Ramón Moya, també d’estrena en competició oficial, va acabar en setena posició de línia de tir de Cerdanyola i vuitena de la general.

Marga Bach va completar la tirada en segona posició tot i que durant la primera part de la competició anava primera, amb tres punts per sobre de la segona.

Longbow:

Primera posició i rècord de Catalunya per a Maria José Delgado en Longbow senior Dona, demostrant una gran progressió aquest any millorant les puntuacions de 2020 substancialment.

Recorbat:

Gran actuació d’Izaskun Garcia Campos amb la primera posició en línia de tir de Montjuïc i segona en la classificació de línies de tir combinades en Recorbat Cadet Dona. Tornada a la competició i tornada al podi!

Impressionant estrena de Marc Valentín-Fernandez, amb una segona posició en línia de tir de Montjuïc i cinquena de la general en recorbat veterà.

Compost:

Bona tirada de Juan Ramon Martinez que va estrenar competició amb el CACV amb un tercer lloc en línia de tir de Montjuïc i setena plaça de la general en categoria compost veterà.

Felicitats a tots. És un orgull que ens representeu !!

Esteu atents a la galeria fotogràfica de la competició.

Resultats:

https://www.ianseo.net/TourData/2021/8432/IC.php

https://www.ianseo.net/TourData/2021/8384/IC.php

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.