COMPETÈNCIA ORGANITZACIÓ LLIGUES CATALANES

La FCTA recorda a tots els arquers i practicants de l’esport del tir amb arc que la capacitat per organitzar les lligues catalanes del nostre esport és competència exclusiva, assignada per llei, de les Federacions Catalanes, en el nostre cas, la Federació Catalana de Tir amb Arc.

Cap club ni cap entitat privada està legitimada per convocar cap tirada sota la denominació Lliga Catalana de Bosc 3D, màxim quan ja existeix una Lliga Catalana de Bosc organitzada per la pròpia Federació, de la qual ja s’han celebrat una tirada.

És per això que la Tirada organitzada pel Club Tir Arc Santa Perpetua, anunciada pel proper dia 10 de febrer, no forma part del calendari de la Lliga Catalana de Bosc ni està emparada per la legislació vigent al no tenir caràcter federatiu. En aquest sentit, la FCTA ha requerit a l’esmentat club a fi i efecte de que deixi d’utilitzar la denominació lliga catalana al no tenir-ne la potestat per a fer-ho i provocar confusió entre els arquers amb greu perjudici per la FCTA.

Tanmateix, aprofitem per recordar als arquers la necessitat legal, confirmada en via judicial, de ser titular d’una llicencia federativa vigent per poder practicar  i competir en l’àmbit esportiu del tir amb arc, adjuntant amb aquest circular la que vam emetre al seu dia arrel de la sentencia del Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

http://www.fcta.cat/documents/currentDocument/533/entity/1

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.