Completada la primera sessió de formació en Ianseo

CACV

L’organització d’una tirada oficial necessita la col·laboració dels socis i el Club d’Arquers de Cerdanyola destaca precisament per la generositat dels seus socis i la seva dedicació a club..

Una de les activitats que requereix esforç és la configuració i seguiment de sistema informàtic requerit per a aquest tipus d’esdeveniments.

El 24 de març vam realitzar la primera formació de Ianseo per a organització de tirades modalitat aire lliure. En el curs van participar diversos voluntaris que proporcionen al club una excel·lent base de coneixement per organitzar tirades professionals.

Ianseo és un programari desenvolupat per a la gestió de resultats en tornejos de Tir amb Arc creat com un Programa de Codi Obert gràcies a el suport econòmic de la Federació Italiana de Tir amb arc (FITARCO). La Federació Italiana va decidir distribuir-lo de forma gratuïta primer a Europa, i després en el món. Després de ser traduït a diversos llenguatges (més de 30, encara que la seva interfície d’usuari va ser originalment creada en italià), Ianseo s’ha convertit en el programari més actualitzat per a la gestió de competències de Tir amb arc i l’únic que inclou totes les regles de World Archery (WA).

El següent arxiu conté el material del curs per a aquells arquers que vulguin més informació.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.