Domini del CACV a la lliga Catalana de Camp.

CACV en Lliga de Camp

L’última jornada a la lliga Catalana de camp es va celebrar aquest cap de setmana a Caldes de Montbui. Malgrat algun intent de plugim, la jornada va transcórrer amb una temperatura agradable i sense grans contratemps. Organització puntual i fluïda malgrat les restriccions per COVID-19.

Longbow:

Gran tirada de Fortunato Moreno a Longbow veterà, aconseguint la quarta posició amb 232 punts. Fortunato va aconseguir mantenir la segona posició a la lliga i alçar-se amb la medalla de plata.

Intintiu:
El tir instintiu va ser territori CACV. Juan Carlos Sánchez va realitzar una excel·lent tirada i no va donar opció als seus perseguidors. 261 punts, primera posició i per tant medalla d’Or en la lliga Catalana.

Bona tirada de Jordi Gómez (Rigat) en la seva lluita personal amb Carlos pel segon esglaó del podi. Segona plaça en la tirada i medalla de Plata en la lliga Catalana.

L’arquer de Cerdanyola Carlos Carcamo es va haver de conformar amb la tercera posició. En clara progressió, amb el seu arc prestat, va finalitzar a només cinc punts de Jordi. Tercera plaça per a Carlos i medalla de Bonze.

Impresionant Teo! Estrena en competició de Teodoro Rodriguez, millorant sensacions amb una bona tirada. Quarta posició merescuda que tanca la seva participació en la lliga amb la quarta plaça.

Estupenda jornada de camp i gran jornada pel CACV. Felicitats als representants del CACV en lliga de camp.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.