El CACV puja al podi quatre vegades en la segona tirada 3D

Bons resultats del Club Arquers de Cerdanyola del Vallès, que va pujar quatre cops al podi amb 3 primeres posicions i una tercera.

CACV en Costa Brava

Segona jornada de la lliga Catalana de 3D, amb un club organitzador debutant en la lliga Catalana que va plantejar un circuit espectacular. El Club Costa Brava, amb el seu camp de tir situat entre Calonge i Santa Cristina d’Aro, va causar una sensació excel·lent entre els arquers que van participar a la segona tirada de 3D de la lliga catalana.

Longbow:

Primera posició per Fortunato Moreno en Longbow Veterà. Gran actuació de l’Arquer de Cerdanyola que es va imposar en la seva categoria.

Maria José Delgado també va pujar al podi. Tercera posició i confirmació de la gran progressió i el pas endavant de l’arquera de Cerdanyola.

Instintiu:

Primera posició de nou per Adrián Sánchez que culminará una temporada excepcional en el seu últim any de Cadet. També primera posició per Marga Bach, tots dos directes a la victòria final en la lliga.

Sexta posició per Juan Carlos Sánchez en Instintiu Senior, quarta posició per Carlos Càrcamo i sexta per Juan Carlos Ahumada.

La tirada final serà el pròxim 6 de Juny, en el també nou, camp de Rupit.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.