El CACV va reunir 40 arquers a la nocturna

CACV Nocturna

Reunir 40 persones a les 10 de la nit es molt difícil però si es per tirar amb arc fem una excepció. Qualsevol excusa és bona per ajuntar-nos i competir i el dissabte al vespre ho vàrem demostrar.


El bon rotllo de la tirada va tenir bones arrels. Excel·lent col·laboració en el muntatge i preparació dels parapets y un sopar de germanor plegats per gaudir del CACV i del seu camp 3 (la cantina pels més perduts).
La bona participació ens va proporcionar una línia de tir competida. Els arcs del politges van sumar 8 participants, 4 van sortir a la nit amb el seu arc un, els mateixos que amb Longbow, 6 recurvats olímpics i 18 instintius.

En Arc Nu, Peter Portillo es va imposar a Javier Puello, i Lourdes Garcia a AnaCastells.

En LongBow, Maria Jose Delgado i Juan José Ortiz van vèncer a Manel Ferrer i Ana Perez.

Moltes categories a Recurvat Olímpic, amb Noelia Martín que va guanyar a Noa Perez en menor de 14. Izaskun amb una gran puntuació i Jose Manuel que va imposarse a Victor Garcia. Menció especial a Txari, que es va estrenar amb el seu recurvo.

En compost, la lluita va ser aferrissada, obtenint Jesus López, Juan Ramón Martinez i Angel Alguacil les tres primeres possicions.

En instintiu, Carlo Antonio (<14), Adrian Sánchez (>14 <18) i Marga Bach van guanyar les seves categories (they never walk alone). En instintiu senior JuanJo López, Juan Carlos Sanchez i Eugeni Garrigós van ocupar les tres primeres possicions.

Fins a la propera tirada.

1 Comment

  1. Juan José López López

    Fantástica tirada.
    Un placer reunirme de nuevo con mis viejos compañeros.
    Abrazos y hasta la próxima.
    El Melenas.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.