El CACV

El Club Arquers Cerdanyola del Vallès , som una entitat dedicada a la divulgació , promoció, formació i practica de l’esport del Tir amb Arc.
La nostra seu es a les instal•lacions cedides per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès , al costat del Parc Tecnològic del Vallès, a la Zona Esportiva Municipal de Montflorit.

Dins les instal•lacions disposem de dos camps:

  • Un camp Escola , on els tècnics del club imparteixen cursos d’iniciació i tecnificació, i on rebem per primer cop als futurs arquers , durant les jornades d’acollida que oferim gratuïtament , per que totes les persones interessades en practicar el tir amb arc pugin rebre un curset d’iniciació i comprovar , si aquest esport es el que realment desitgen practicar.
  • I el camp principal ,homologat com a camp d’Aire lliure per poder realitzar Competicions Oficials i practicar totes les diferents modalitats del Tir amb Arc.

Des de el club realitzem diferents activitats: Tirades solidaries com la Marató de tv3 , Tirades socials, Lliga de competició interna , Competicions Oficials en les diferents modalitats d’Aire lliure , Sala, Camp, 2D i 3D bosc , a clubs de Catalunya , Espanya i Europa.

El CACV es un club dinàmic, solidari , participatiu , i sense anim de lucre , es per això que el seu motor principal som els socis arquers que hi posem tota la voluntat i il•lusió per tirar endavant aquest esport .

Us convidem a apropar-vos a conèixer el cor del CACV a les nostres jornades gratuites d’acollida , Junts farem Diana.

La Junta Directiva