El Camp de Tir

El camp de tir, està situat a l’antic camp de futbol de Montflorit, al costat del parc Tecnològic de Cerdanyola del Vallès, a la zona esportiva Municipal de Montflorit , compartim les instal•lacions amb el Club de Petanca i el Club d’Atletisme.

Carrer dels Boters,1 08290 Cerdanyola del Vallés, Barcelona.

Coordenades GPS: 41°29’14.6″N 2°07’40.2″E


L’avinguda de la Ciència, és un nou carrer que uneix la Universitat Autònoma i el Sincrotró, simplificant molt l’accés al nostre camp de tir des de l’autopista A-P7, malgrat tot, potser els mapes encara no estan actualitzats, per tant, aquesta és la ruta a seguir:

Direcció nort (Girona – França):

Agafar la sortida 21 (B-30/ Cerdanyola / Universitat Autònoma/ Parc de l’Alba Sincrotró).
S’accedeix al lateral de l’autopista i ens mantenim a la dreta, en direcció: UAB/ Cerdanyola, i a la primera sortida cap Universitat Autònoma / Parc de l’Alba / Sincrotró.
Aquesta sortida ens porta a una rotonda, de la que agafarem la segona sortida que ens porta a la nova avinguda de la Ciència.
Seguirem l’avinguda de la Ciència fins a la BP-1314 (carretera entre Cerdanyola i Sant Cugat) a on fent la rotonda girarem a l’esquerra sortint a la segona sortida.
A la següent rotonda, agafarem la segona sortida, i seguirem recte fins al primer semàfor.
Just a l’altra banda del carrer hi ha el camp de tir.

Direcció sud (Tarragona):

Agafar la Sortida 20, a B-30 en direcció a C-58/ Sabadell / Manresa.
Seguiu les indicacions per B-30 / E-9 / C-16 / Barcelona / AP-7 / Tarragona / AP-2 / Lleida , fins la sortida 7 Universitat Autònoma / Cerdanyola”.
A la rotonda agafar la tercera sortida com per anar a la facultat de dret / medicina / vila universitària, … (tot indicat amb cartells).
A la següent rotonda, una vegada més agafem la tercera sortida per passar per sobre del pont que ens portarà a la rotonda que ens dirigeix a l’avinguda de la Ciència a la primera sortida.
Seguirem l’avinguda de la Ciència fins a la BP-1314 (carretera entre Cerdanyola i Sant Cugat) a on fent la rotonda girarem a l’esquerra sortint a la segona sortida.
A la següent rotonda, agafarem la segona sortida, i tot recte fins al primer semàfor.
Just a l’altra banda del carrer hi ha el camp de tir.