El Club Arquers Cerdanyola organitza un campionat de Catalunya de 10

Campionat de Catalunya, protocol COVID

L’esforç va valer la pena. Després de tres tirades de lliga catalana d’aire lliure amb organització espectacular, arribava la guinda del pastís: El 71è Campionat d’Aire lliure de Catalunya. Un gran repte i una gran responsabilitat. Acollir prop de 140 participants amb protocols COVID era un repte increïble que es va portar a terme distribuint els arquers durant tot el cap de setmana en tres torns. Sempre respectant el protocol i amb mesures de distància i aforament rigoroses.

Més d’una trentena de voluntaris van fer possible la tirada. No només l’esforç desenvolupat durant l’esdeveniment, sinó tota la preparació de marcatge del camp, preparació de dianes, sistema informàtic, gestió de protocol covid, recepció d’arquers, control d’accés, avituallament controlat, jutges, tantejadors, entrega de premis…tot pensat per pogué desenvolupar una tirada d’aquest nivell en un entorn segur i proveint d’una experiència agradable a tots els competidors.

L’èxit només es va poder veure en les cares de satisfacció dels arquers, però també des dels estaments oficials, com la federació Catalana de Tir amb arc:
“Vull transmetre de la meva part i de la FCTA la meva més sincera enhorabona a l’CACV i en especial a tots els voluntaris que durant més de dos dies heu treballat i lluitat perquè aquest campionat hagi sortit tan bé
Gràcies des del primer a l’últim, el vostre forma de treballar i il·lusió han fet possible que tot funcioni a la perfecció
Des de la FCTA us transmetem la nostra més sincera felicitació.”

i l’ajuntament de Cerdanyola: “Aquest cap de setmana tenim l’honor de viure a Cerdanyola el Campionat de Catalunya de Tir amb Arc a l’aire lliure. S’està portant a terme a la ZEM Montflorit, una instal.lació esportiva que hem intentat millorar en aquests 2 anys de mandat amb el nou mur, la corda i, properament, la gespa, entre d’altres actuacions.Gràcies a la Federació Catalana, a totes les persones i entitats participants i, en especial, al Club d’Arquers de Cerdanyola.”

En grans esdeveniments es viuen moments especials. Aquest cap de setmana es van aconseguir tres records d’Espanya a les nostres instatalacions:

  • Juan José Querol Guardiola: rècord instintiu absolut amb 639 punts.
  • Miriam Monfort Fernàndez: rècord Instintiu dona amb 614 punts.
  • Sergi Nuez Rivera: rècord arc estandard absolut amb 584 punts.

Resultats del Club Arquers Cerdanyola

Però no només sabem organitzar, també sabem competir. El CACV va obtenir ahir 4 medalles d’OR (o Primera posició), 1 medalla de plata (o Segona Posició) i 2 medalles de Bonze (o tercera posició).

Medaller campionat de catalunya.

Longbow:

Maria José Delgado va aconseguir la primera posició al campionat de Catalunya i ho va fer aconseguint el rècord de Catalunya a la seva categoria. Gran temporada de l’arquera de Cerdanyola que tancarà el proper cap de setmana en el campionat d’Espanya longbow individual i per equips.

Instintiu:

Marga Bach Martínez va aconseguir la primera posició al campionat de Catalunya a la categoria Instintiu veterà dona. Tanca així una llarga temporada plena d’esforç, superació però també plena de bons moments i satisfaccions. Juan Carlos Ahumada va aconseguir la cinquena posició a instintiu veterà. Gran final de temporada i gran resultat.

Recorbat:

Plata i Bronze per les cadets de Cerdanyola Izaskun i Noelia. Emocionant campionat de les presents i futures campiones. Izaskun Garcia Campos va fer un gran campionat amb unes puntuacions excel·lents que li donen moral de cara al campionat nacional en Madrid. Plata per Izaskun seguida per Noelia Martín Fernandez, amb una medalla de bronze en la seva primera participació en un campionat de Catalunya. Gran resultat per totes dues arqueres!

Emoció també en recorbat veterà, amb Marco dominant la primera manga de la competició amb 303 punts. Medalla de bronze final que mostra la progressió i l’esforç de l’arquer de Cerdanyola. Excel·lent resultat en la primera participació en un campionat de Catalunya.

Compost:

Jesús López González va obtenir la primera posició en Compost Adaptat. El incombustible Jesus va fer una exhibició a Cerdanyola d’esforç i superació, demostrant que amb caràcter i actitud positiva no hi ha barreres. 620 punts per l’arquer de Cerdanyola i primera posició.

I per últim, el més emocionant de tot. L’esforç amb premi de Juan Ramón Martinez Peral. Després de classificar-se vuitè, les probabilitats de podi eren complicades. Els encreuaments l’enfrontaven amb el primer classificat en primera ronda i el repte era immens pel veterà arquer de Cerdanyola. Així i tot, Juan Ramon, amb un temple impressionant va superar totes les eliminatòries i aconseguir l’Or per Cerdanyola.

Felicitats a tots, laurats, participants i voluntaris. Emocionant jornada a Cerdanyola, fent de l’esport i el tir amb arc un espectacle. Fins a la següent.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.