Final de traca en la 3ª Tirada de la lliga Catalana de 3D

CACV a Rupit

Final de traca i mocador a la lliga! Cinc primeres posicions pel Club Arquers Cerdanyola a la lliga Catalana de 3D en un circuit tècnic en un entorn espectacular.

La tercera i última jornada de la lliga catalana de 3D va ser al Camp de tir amb Arc Pont del Papalló, al costat de Rupit en un entorn espectacular. Els arquers van gaudir d’una jornada en la qual la pluja no va fer acte de presència com estava previst, envoltats d’una fageda que donava un toc èlfic a la tirada. Aquest bosc màgic, en penombra, es va endur els punts dels arquers a la primera meitat de la tirada, però tot i les dificultats, els arquers del CACV van fer un bon paper.

Longbow:

Maria José Delgado, imparable, va tornar a fer una molt bona tirada aconseguint la primera posició , de la seva categoria . Aquesta puntuació serveix per posicionar a Maria José com una de les millors arqueres de Catalunya en pràcticament totes les categories de tir amb Longbow. Podi a la lliga amb una merescuda medalla de PLATA.

Primera posició també per Fortunato Moreno. Impecable tirada de l’arquer de Cerdanyola que va aconseguir la primera posició de la tirada , asseguran-se també la medalla d’OR de la lliga Catalana que ha realitzat amb un nivell espectacular.

Instintiu:

Adrián Sánchez , Primera posició de la tirada i medalla d’OR a la lliga Catalana de 3D és un bon cartell de presentació. Els entrenaments fan efecte i Adrián està millorant molt a la que serà la seva última temporada com a Cadet.
Ara ja escalfa motors per la tirada RFETA del proper cap de setmana a Burgos.

De tal estella, tal pal. Juan Carlos Sánchez va realitzar la seva millor tirada a la lliga aconseguint la primera posició. Excel·lent i renyida tirada de l’arquer del CACV, finalitzant aquesta lliga en cinquena posició en categoria Sènior.

També Primera posició per Marga Bach. L’arquera del CACV va realitzar una bona tirada assolint la primera posició i per tant medalla d’OR en la lliga..

Cinquena posició per Carlos Carcamo, que no va pogué pujar al podi de la lliga tot i que va lluitar fins a la ultima fletxa. Excel·lent Quarta posició a la lliga Catalana , en categoria veterans.

Juan Carlos Ahumada va finalitzar a la setena posició, en una apretada classificació amb quatre arquers amb menys de 20 punts de diferencia. Molt bona sisena posició a la lliga en categoria Veterans.

Comença ara la recta final amb els campionats de Catalunya i Espanya.

Molta sort als participants i enhorabona pels resultats obtinguts.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.