Format de la lliga catalana de 3D

S’aplicarà la normativa World Archery  vigent a totes les competicions oficials , tant a de  Lliga Catalana com als Campionats de Catalunya  amb una  única excepció,  les categories infantils.  En aquest sentit , els cadets i menors de 14 anys disposaran d’una estaca blanca situada a una distància màxima de 25 metres.

Consisteix en un circuit de 24 dianes en tres dimensions (dianes voluétriques) situades a una distància màxima de 30 metres. Les puntuacions són 11, 10, 8 i 5 depenent de la zona d’impacte.

 -La Lliga Catalana deTir de Bosc  2019 està formada per 6 competicions,  que es celebraran a les instal·lacions i dates següents:

13 de gener del 2019                     CCTA – Montcada i Reixac

03 de febrer del 2019                     CTACM – Les Comes

 03 de març del 2019                    CTAR – Rubí

31 de març del 2019                     CA CAN CUGULS – La Llacuna

05 de maig del 2019                     CA MONTSANT – Siurana

26 de maig del 2019                       CAB – Guardiola de Berguedà

La classificació general de la lliga Catalana  s’elaborarà amb la suma de les puntuacions obtingudes en cada competició segons classe i divisió d’arc.

Rebran medalla o diploma de la Federació Catalana de Tir amb Arc tots aquells que, havent participat a 5 de les 6 competicions programades, es classifiquin en 1ra, 2na o 3ra posició de la seva classe i divisió.

-El Campionat de Catalunya de Tir de Bosc 3D unificat de sèniors, veterans, infantils i equips de club està programat per al dia 9 de juny del 2019 i està pendent d’adjudicació.

– El Campionat de Catalunya de Tir de Bosc 2D està pendent de programació i d’adjudicació.

Per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya, s’haurà d’haver participat, com a mínim, a 3 de les competicions de la Lliga Catalana de Tir de Bosc 2019

– Campionats d’Espanya : Per poder percebre les subvencions que el CCTB destinarà als Campionats d’Espanya, serà imprescindible haver participat en el Campionat de Catalunya 3D de tir de Bosc del dia 9 de juny i haver participat, com a mínim, a 4 de les 6 competicions de la lliga Catalana de tir de Bosc 2019.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.