Jornada d’apoderament per a dones que han patit violència masclista

Referencia: https://www.cerdanyola.cat/actualitat/jornada-dapoderament-dones-victimes-de-violencia-masclista

El camp de tir amb arc municipal de Cerdanyola del Vallès va acollir una jornada d’iniciació adreçada a una vintena de dones víctimes de violència de gènere que estan seguint un procés de recuperació a la Fundació SURT

El Club de Tir amb Arc de Cerdanyola ha participat amb la Fundació SURT organitzant una jornada d’iniciació al tir amb arc per a dones que han patit violència masclista. L’alcalde, Carles Escolà, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Elvi Vila, van estar presents a la jornada donant suport a la iniciativa.

A l’activitat van participar una vintena de dones, que durant el matí van estar practicant el tir amb arc. Es tracta d’una activitat emmarcada en el projecte ‘Xarxa de mentores’ adreçat a dones que han patit violència i que han fet un procés òptim de recuperació. Anna Passarell, psicòloga coordinadora de la ‘Xarxa de mentores’ de la Fundació SURT, explicava que “el tir amb arc t’ofereix un moment d’estar amb tu mateixa, concentra-te… i també sentir-te poderosa i això per a les dones que han patit violència els hi proporciona apoderament”. Passarell també destacava que era la primera vegada que feien tir amb arc i avançava que “creiem que el resultat serà molt positiu i la nostra idea és poder venir més vegades”.

La Fundació SURT és una entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets econòmics, socials i culturals de les dones i per eradicar les discriminacions per raó de sexe. La fundació promou l’apoderament de les dones, la seva autonomia i el seu lideratge, amb una visió integral.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.