Prova el tir amb arc 2019

Calendari de les jornades d’acollida:

El CACV ofereix a totes les persones interessades a practicar el Tir amb Arc, al nostre Club, unes jornades d’acollida mensuals, en les que un instructor del club imparteix gratuïtament un curset d’iniciació.

Seguin el calendari de les Jornades d’acollida d’enguany, les pròximes seran:
20 de Gener, 24 de Febrer, 24 de Març, 14 d’Abril, 19 de Maig,16 de Juny, 21 de Juliol, 15 de Setembre, 13 d’Octubre, 10 de Novembre i 15 de Desembre. En cas de suspensió o ajornament de la Jornada, avisarem via correu electrònic.


En horari d’11,00 a 13.00 h a les instal•lacions del CACV, c/ Boters, cantonada avinguda Universitat Autònoma, al Camp Escola, prèvia inscripció mitjançant correu electrònic adreçat a: lourdesyjavier@movistar.es

Curs d’iniciació
A més a mes, us informem que després d’aquesta jornada, els interessats podran realitzar un curs d’iniciació, de 8 hores de duració, dividit en 4 sessions i de 2 h cada una amb un Tècnic del Club. Les dates, horaris i preu seran acordades amb el mateix Tècnic.
Durant aquest curs, els alumnes obtindran els coneixements bàsics per començar a practicar aquest esport: seguretat, material, tipus d’arc, modalitats …
Finalitzat el curs els alumnes interessats podran associar-se al CACV i obtenir la llicència federativa, que tramitarà el club.

1 Comment

  1. Pingback: 3ª Jornada d'acollida 2019 - Club Arquers Cerdanyola del Vallès

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada