Jornades d’acollida 2020

Calendari de les jornades d’acollida:

El CACV ofereix a totes les persones interessades a practicar el Tir amb Arc, al nostre Club, unes jornades d’acollida mensuals on rebreu nocions bàsiques sobre la pràctica del tir am arc.

El tir amb arc millora la concentració i els reflexos (ideal per nens amb TDH). Disminueix l’estres i la tensió. Desenvolupa la paciència, l’autocontrol i la coordinació muscular. A més a més és divertit i amb un ambient immillorable. Pot tenir més informació dels beneficis fent clic aqui.

Seguin el calendari de les Jornades d’acollida d’enguany, les pròximes seran:
4 d’Octubre 2020, 8 de Novembre 2020 i 13 de Decembre 2020 En cas de suspensió o ajornament de la Jornada, avisarem via correu electrònic.


IMPORTANT: Les jornades d’acollida resten ajornades fins que la situació de mobilitat torni a la normalitat. Tenim ja un bon grup de gent a l’ espera de poder venir a coneixer el club i l’ esport i ho volem agrair a tothom que ha contactat amb nosaltres. Esperem que ens veiem aviatEn horari d’11,00 a 13.00 h a les instal•lacions del CACV, c/ Boters, cantonada avinguda Universitat Autònoma, al Camp Escola, prèvia inscripció.

Curs d’iniciació
A més a mes, us informem que després d’aquesta jornada, els interessats podran realitzar un curs d’iniciació, de 8 hores de duració, dividit en 4 sessions i de 2 h cada una amb un Tècnic del Club. Les dates, horaris i preu seran acordades amb el mateix Tècnic.
Durant aquest curs, els alumnes obtindran els coneixements bàsics per començar a practicar aquest esport: seguretat, material, tipus d’arc, modalitats …
Finalitzat el curs els alumnes interessats podran associar-se al CACV i obtenir la llicència federativa, que tramitarà el club.

2 Comments

  1. Pingback: 3ª Jornada d'acollida 2019 - Club Arquers Cerdanyola del Vallès

  2. Pingback: Club Arquers CACV tir amb arc

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.