La Marató per la Covid 19

Club Arquers Cerdanyola del Vallés

Un any més torna La Marató de TV3, i al CACV, com és tradició, hi col·laborarem. En aquests dies complicats volem fer costat, serà una Marató excepcional, la maleïda pandèmia ha fet que la fundació hagi considerat l’ajornament pel 2021, de l’edició prevista per aquest any que hauria estat dedicada a les malalties mentals.

Un any excepcional amb una edició excepcional dedicada precisament a combatre la Covid-19. Esport, salut i solidaritat han de ser avui més que mai valors compartits per afrontar la pandèmia com un nou repte.

A causa de les restriccions instaurades per poder organitzar activitats multitudinàries i per tal que els arquers i la ciutadania, puguem seguir contribuint, com sempre. Us proposem 3 formes de participació en aquesta Marató tan excepcional.

Contribuint quan vingueu a entrenar el cap de setmana del 19 i 20 de desembre (demanant cita prèvia) a les nostres instal·lacions del CACV.

Fent els vostres donatius, en línia, a través de la pàgina web Club Arquers Cerdanyola del Vallès.(www.cacv.cat) del 12 de desembre fins el 28 de desembre, ambdós inclosos.

Amb les inscripcions de la tirada Americana del dia 27 de desembre.
Tota la recaptació serà entregada íntegrament, com cada any a la Fundació de La Marató de TV3.

Aquesta Marató toca a tothom!

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.