Resultats de la primera tirada de la lliga CACV

Foto de grupo

El diumenge 12 de setembre es va celebrar la primera jornada de la lliga de tir amb arc de Cerdanyola de Vallès. Aquesta primera tirada s’ha realitzat en format Round 900, que combina 3 distàncies en tandes de 30 fletxes cadascuna.

L’esdeveniment ha congregat arquers i arqueres de primer nivell a nivell nacional i el nivell generalha estat excepcional, especialment en categoria femenina, on les arqueres van superar de manera folgada les puntuacions masculines. Lucia Rodriguez va aconseguir 871 punts en arc compost, amb un tiratge gairebé perfecta a 40 metres (299 punts sobre 300), lluny del primer classificat masculí, que va obtenir 850 punts. De la mateixa manera, Yolanda Aransay va aconseguir 799 punts en arc nu, per sobre de l’dels 782 punts del millor arquer masculí a la categoria.

Longbow:

Gran tirada d’Enrique Flores amb 778 punts, amb un nivell proper a l’recod d’Espanya, segido de Fortunato Moreno amb 718 i Jordi Almirall amb 677. Maria José va realitzar una gran tirada amb 694 punts, demostrant un gran nivell.

Instintiu:

Tremendo nivell en categoria instintiu, amb un Juanjo Querol intractable, aconseguint 829 punts i demostrant que és el millor d’Espanya en tir de precisió. Carles Marco va ser segon amb 806 punts i Albert Torres tercer amb 785. Tirada de nivell nacional.
Marga Bach va obtenir la primera posició en Instintiu Femení amb 559 punts.

Arc Nu:

Tolo Jimenez va demostrar el seu gran nivell amb una folgada primera posició amb 782 punts. Segon Ramón Cervelló amb 727 i tercer Juan Palma amb 696. Yolanda Aransay, amb una gran tirada, es va quedar a prop de la barrera dels 800, 799 punts.

Compost:

El nivell de compost també va ser espectacular. José Perez va aconseguir 850 punts i la primera posició, seguit de Juan Ramón Martinez amb 825 punts i Manel Hurtado amb 821. Intractable Lucia Rodriguez amb un espectacular 871 (de 900 possibles), Seguida de Txari Campos amb 695.

Video resum:

Classificació completa:

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.