Resultats de l’Open Juràsic al Club de Tir amb Arc Rubí

Participar en una tirada 3D amb dinosaures sona molt bé però fer l’amb una bona colla de companys sona encara millor.

El dia 8 de Setembre vàrem participar d’un d’aquests dies grans, amb una representació de nou i mig (9,5) arquers de CACV, acompanyats del nostre company Oriol que ens va donar ànims des de el seu campament base a la masia.

L’important és participar, però si a més a més guanyem, doncs millor:

Peter va estrenar-se amb una primera posició en Arc Nu Veterà. Adrian Sanchez va obtenir la primera plaça a Instintiu Menor de 18, Marga la segona plaça a Longbow Veterà Dona i Juan Carlos Sánchez la segona a Instintiu Sènior. Juan Carlos Ahumada i Marga Bach van rebre un merescut obsequi com a reconeixement de la seva tasca de gestió en el nostre club. També van participar Maria José Delgado, Manel Ferrer, Ana Perez i David Carcamo.

El medio CACV Carlos Carcamo va obtenir la segona posició a Instrintiu Veterà. Així doncs, 2*0,5 = un altre primera posisió per nosaltres !!

El dissabte també va participar el nostres companys Lluís Guimerà, tercer, i Fortunato Moreno, primer, a Longbow Veterà. No hem trobat evidencies fotogràfiques, així que millor els veieu en directe a la propera social.

Sense dubtes, un cap de setmana perfecte.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.