FORMAT COMPETICIONS TIR EN SALA TEMPORADA 2019-2020

En les competicions catalanes de tir de sala de la temporada 2019-20, s’aplicarà la normativa World Archery (WA) vigent a totes les competicions oficials, tant per la Lliga Catalana com pel Campionat de Catalunya.

LLIGA CATALANA DE SALA

–  26 i 27 d’octubre 2019        Canovelles i Torrefarrera

–  9 i 10 de novembre 2019    Terrassa i Constantí

–  23 i 24 de novembre 2019    Vaquerisses (Rubí) i Constantí

–  14 i 15 de desembre 2019    Torrefarrera i Canovelles (Pendent determinar)

–  21 i 22 de desembre 2019 Campionats de Catalunya de Sala a Constantí.

Aquest llistat es el previst, però pot tindre alguna modificació per diferents causes. La publicació de la circular de la competició donarà per convocada formalment la mateixa.

Per poder tenir dret als trofeus, medalles o reconeixements de la lliga catalana de sala, es tindran en compte les 3 millors tirades de les 4 possibles. Es farà entrega dels mateixos al Campionat de Catalunya de Sala.

Recordem que degut a l’augment de la participació en els campionats d’Espanya, la RFETA ha condicionat l’accés als campionats en cas d’excés de demanda, a l’assoliment d’una marca mínima (si ho creu oportú) i a un rànquing RAUS (Ranking autonómico unificado de tiro en sala) que sortirà de les 3 millors tirades de les 4 previstes notificades aptes pel RAUS que en aquest cas son les 4 de la lliga catalana de sala.

Es mantindrà el format de 30 fletxes a 12 metres per Esquirols i Benjamins en les competicions de sala.

Per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya, s’haurà d’haver participat en la Lliga Catalana de Sala.

Es prega dignificar la competició, cada persona que hi participa, arquers, tècnics, jutges, organitzadors o acompanyants, han de tindre un comportament adequat al seu paper, respectant als altres participants, les zones de moviment i el desenvolupament de la competició. Donant prioritat al sentit comú, en cas de conflicte cal dirigir-se al responsable de la organització de la tirada o a un dels jutges.  Es recomanable que els responsables de cada club o tècnics si es el cas, comentin amb els arquers i acompanyants aquests aspectes abans del dia de la competició, perquè tothom pugui gaudir de la mateixa.

Leave a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.